top of page
zeilen_op_het_wad (99).jpg
zeilen_op_het_wad (72).jpg

Groepsuitjes & Catering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. 

Prijs € 45,- per persoon vanaf 20 personen

Bedrijfs- of Teamuitje zeilen

Samen met je collega's lekker een dagje het water op is goed voor de teamspirit. Het is ontspannend, je mag ook meehelpen met het hijsen van de zeilen en je leert elkaar even op een andere manier kennen. Een dagje zeilen op het Lauwersmeer is ook prima te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan het visserijmuseum in Zoutkamp. Als je wilt dan regelen we ook de catering aan boord, maar je mag ook zelf voor je natje en droogje zorgen.

Groepsuitje met een praam

Ga met je vrienden of familie lekker een dagje varen met een praam. Heerlijk in een ongedwongen sfeer genieten van de buitenlucht met lekkere hapjes en drankjes. Als je wilt dan regelen we de gehele dag of dagdeel, maar je mag ook zelf voor je natje en droogje zorgen.

Vrijgezellenfeest zeilen

Gezelligheid, feest, drankjes en hapjes gaan prima op een Tjalk. Vele groepen waren je al voor, wij regelen alles voor je. Het wordt een onvergetelijke vrijgesellendag voor de man of vrouw die binnenkort gaat trouwen.

Zeilen met familie

Friezen kennen natuurlijk allemaal het water en hoe fijn het is om te varen. Maar heb je familie van buiten de provincie, dan is het heel goed mogelijk dat ze nog nooit een dagje uit op het water hebben meegemaakt. Dus nodig al je familie uit en laat jullie verrassen door de wind, het weer en de mooie route. Eten en drinken kan geregeld worden, maar je mag ook zelf van alles meenemen.

Zeilen en vergaderen op het water

Vergaderen in de frisse lucht is vele malen productiever dan zitten om een tafel in een kantoor, blijkt uit onderzoek. Daarna lekker de handen uit de mouwen steken en de schipper helpen met zeilen. Je kunt dan ook nog even lekker napraten over wat er overlegd is.

Scholen & studenten, zeilen met een tjalk of met een praam

Jong geleerd is oud gedaan, ondervind hoe het is om te varen op een groot schip op mooie wateren. Waardeer de natuur en het waterleven en voel hoe machtig de wind kan zijn. Groepen leerlingen en studenten zijn van harte welkom op onze Tjalken.

Prijzen en Boekingen

Voor informatie of een offerte voor huur van de pramen, eventueel in combinatie met de Babbelaer:

Telefoon +31(0)6 - 38105763

E-mail: j.devries42@knid.nl

 

Voor informatie of een offerte voor boekingen Middelsee of Babbelaer:

 

Telefoon +31(0)517 721020

Website www.friesevloot.nl

bottom of page